Vacature

1 november 2018

WORD JIJ ONZE NIEUWE COLLEGA?

 
Onze markt is constant in beweging. En dus is het zaak dat wij hierin zo goed mogelijk mee bewegen! Door een aanhoudende toename in de werkzaamheden buiten de deur, zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega in de buitendienst. Ben jij, of ken jij iemand die in jouw ogen prima bij ons past, dan horen we dit natuurlijk graag!
 

DE FUNCTIE (MONTEUR)

 
BEKU Krommenie heeft een naam opgebouwd in de wijze waarop wij werken. Ontzorgen is de beste benaming, ook als het om de werkzaamheden gaat, die wij bij onze klanten thuis verrichten. Het inmeten én monteren van alle op maat gemaakte raamdecoratie en insectenwering doen wij standaard geheel kosteloos.  Onze klant loopt hierbij geen enkel risico, want deze nemen wij volledig uit handen.
 
Als monteur ben je hoofdzakelijk buiten de deuren van onze winkel actief. Nadat er in de winkel een verkoopgesprek heeft plaatsgevonden, adviseer jij ter plaatse over de gekozen opties. Je beoordeelt wat er wel of niet kan en biedt eventueel alternatieven. Het inmeten is één van de belangrijkste onderdelen van het hele proces en kan alleen foutloos worden uitgevoerd. Uiteindelijk werken we toe naar het moment dat jij ook het inmeten zelfstandig kunt uitvoeren.
 
Tijdens het monteren is het van belang dat de klant weet wat er gaat komen. Duidelijk kunnen communiceren is noodzakelijk. Ons afwerkingsniveau is hoog, dus er wordt uiterst netjes gewerkt. Al het afval nemen we altijd zelf mee en de klant wordt enkele dagen na de installatie gebeld en gevraagd naar de ervaringen van het hele traject. Van het eerste verkoopgesprek tot en met de oplevering.
 

FUNCTIEVEREISTEN

  • Werkt graag met je handen en hebt hier dus ook een goede controle over
  • Ervaring (in onze branche) is een pré
  • Kunt duidelijk communiseren
  • Werkt netjes en opgeruimd

 

JOUW COMPENTIES

  • Kwaliteitsgericht
  • Klantgerichtheid
  • Samenwerken
  • Resultaatgericht werken

 

WAT WIJ JE BIEDEN

 
Je bent veelal buiten de deur aan het werk en hebt dus erg veel vrijheid. Je bent op pad met een bedrijfsauto en hebt de beschikking over alle noodzakelijke gereedschappen. Je werkt altijd bij en dus met mensen en bent dus zelden alleen. Ondanks dat je veel op pad bent, ben je onderdeel van een leuk en gemotiveerd team.  Het salaris is marktconform.
 

WERKEN EN LEREN

 
BEKU Krommenie is een erkend leerbedrijf. Dit betekent dat je bij ons aan het juiste adres bent, als je wilt worden opgeleid voor de beroepen Interieuradviseur, of allround woningstoffeerder. En dat je deze opleidingen dan ook nog eens kan volgen terwijl je 4 of 5 dagen per week lekker aan het werk bent, is natuurlijk mooi meegenomen!
 

Alle tips

6 maart 2020Nieuwe collectie jaloezieën
12 februari 2019Plissé Shades
1 november 2018Vacature
22 mei 2018Roparun 2018; Wij sponsoren mee!
31 augustus 2017Metamorfose 2017
16 september 2016Project Malawi 2016
26 april 2016PowerView is van start!
11 mei 2015Project Malawi
3 november 2014Decoratieve opties op rolgordijnen...
11 september 2014Insectenwering? Dit is hét moment!
Webdesign Haarlem