Najaarsactie; GRATIS Hub Kit 2.0!

6 oktober 2018
15 oktober start de Najaarsactie van Luxaflex® en dat betekent dus voordeel! Met de donkere dagen voor de boeg, stappen we traditioneel gezien het binnen-seizoen weer in. We maken het binnen weer extra gezellig en dus kijken we volop naar de nieuwste trends op het gebied van woninginrichting. Een trend die hierin zeker niet kan en mag ontbreken, is natuurlijk de raamdecoratie! En als we het over trends hebben, dan kunnen we ook niet om PowerView® van Luxaflex® heen!
 
PowerView® combineert belangrijke factoren waarbij we ons prettig voelen. Gemak is één van deze factoren, wat hoe prettig is het als de raamdecoratie op vaste tijden zelf de juiste positie inneemt? Of hoe mooi is het dat wanneer de zon plotseling zijn gezicht laat zien, dat je vanaf je werk de rolgordijnen thuis kan laten zakken? Een andere factor is design. Een prachtig (door de ontwerpers van de iPhone) ontworpen Pebble® met daarin een eenvoudig te bedienen afstandsbediening misstaat in geen enkel interieur. Maar ook het feit dat ophaalkoorden- of kettingen niet meer nodig zijn, geven een andere uitstraling aan de raamdecoratie. Tot slot is veiligheid een niet te onderschatten factor. Zowel de veiligheid voor onze kinderen (geen gevaarlijke koorden of kettingen meer), als ook tegen inbraak. De raamdecoratie is zo goed als onbeperkt vooruit te programmeren en hierdoor lijkt het van buitenaf of er altijd iemand thuis is.
 
Tussen 15 oktober en 15 november 2018 ontvangt iedere klant die minimaal 3 met PowerView® uitgevoerde producten bij ons aanschaft, geheel gratis de Hub Kit 2.0! Deze Hub Kit maakt aansluiting op het internet mogelijk, waarbij alle hierbij genoemde voordelen standaard zijn. De Hub Kit 2.0 is uiteraard ook los leverbaar voor €229,00 
 
In onze showroom laten we je graag alle voordelen van PowerView® ervaren!
 
 

Alle nieuwsitems

6 maart 2020Horrenactie 2020
13 mei 2019Rolhordeur Sencillo
13 mei 2019Plisséhordeur Volare
12 maart 2019Voorjaarsactie 2019
5 februari 2019Collectie Houten Jaloezieën wordt vernieuwd
1 februari 2019Dit is hét moment voor... Horren!
1 december 2018Het hele jaar horren!
29 oktober 2018Vouwgordijnen in het nieuw!
6 oktober 2018Najaarsactie; GRATIS Hub Kit 2.0!
21 juli 2018Onze openingstijden...
Webdesign Haarlem