Plissé Shades

12 februari 2019
De compleet nieuwe collectie Plissé Shades staat voor je klaar in onze winkel! Een product die zo nu en dan wordt overgeslagen, doordat de bekendheid van de Duette® Shades nu eenmaal groter is, maar zeker de moeite van het bekijken waard is!
Plissé Shades hebben unieke eigenschappen, die bijvoorbeeld in andere collectie niet of slechts deels voorkomen.
 

Volwassen collectie

 
In de nieuwe collectie is dit niet anders en door de sterke uitbreiding van de keuze in de doeken, is de nieuwe collectie simpelweg volwassen te noemen. Op alle fronten toont Luxaflex® hiermee aan, dat de Plissé Shade een product is dat niet mag worden onderschat. In de nieuwe collectie is er zoals gezegd een veel grotere keuze in stoffen. Ook in bestaande collecties, zoals de 32mm plooi, is de keuze sterk uitgebreid. Meer stoffen, ook in de kwaliteit die privacy biedt en tegelijkertijd voldoende licht doorlaat. In de oude collectie was de keuze in deze stoffen toch wel beperkt, in de nieuwe collectie zijn grote stappen vooruit gemaakt.
 
Een ander groot verschil t.o.v. Duette® Shades, zijn de stoffen die bijvoorbeeld goed gereinigd kunnen worden (Dustblock), of die extra warmtewerend zijn, doordat er een speciaal reflecterende coating is aangebracht (Topar®) Hierdoor kan een Plissé Shade bijvoorbeeld bij uitstek geschikt zijn voor gebruik in de keuken.
 

Verantwoord

 
Tot slot is er in de nieuwe collectie extra veel aandacht voor duurzaamheid. Volledig gerecyclede stoffen en stoffen die Cradle to Cradle Certified™ zijn, stellen je in staat om verantwoorde keuzes te maken in de aanschaf van je nieuwe raamdecoratie.
 
De nieuwe collectie staat vanaf vandaag in onze winkel!
 

Alle tips

6 maart 2020Nieuwe collectie jaloezieën
12 februari 2019Plissé Shades
1 november 2018Vacature
22 mei 2018Roparun 2018; Wij sponsoren mee!
31 augustus 2017Metamorfose 2017
16 september 2016Project Malawi 2016
26 april 2016PowerView is van start!
11 mei 2015Project Malawi
3 november 2014Decoratieve opties op rolgordijnen...
11 september 2014Insectenwering? Dit is hét moment!
Webdesign Haarlem