Vouwgordijnen in het nieuw!

29 oktober 2018
Onlangs heeft Luxaflex® een compleet nieuwe collectie vouwgordijnen geïntroduceerd. Vouwgordijnen en dus geen Roman Shades meer… De naam vouwgordijn is duidelijker en verteld direct waarover we het hebben.
De nieuwe collectie is best bijzonder te noemen. Vooral het feit dat er een onderscheid wordt gemaakt in een collectie stoffen die enkel voor een- en in een basisuitvoering beschikbaar is én een collectie waarop meerder opties mogelijk zijn en waarbij de uitvoering van het gordijn naar eigen wens is te personaliseren. Achterliggende gedachte achter deze keuze is het kunnen aanbieden van een voordeliger type vouwgordijn, dan wat in het verleden mogelijk was.
 

Tijdloos Wonen 

 
Deze collectie is gevuld met de meest prachtige stoffen. Een keuze tussen glanzende zijdelooks, voor een tijdloze stijl, of transparant en gestructureerd linnen. Maar ook de mogelijkheid om te kiezen voor een moderne uitstraling, met een zachte fluweel en subtiele metallic stof, voor net dat beetje extra glamour. De stoffen kunnen worden gevoerd, waarbij er een keuze is uit drie typen voering. Lichtfiltering, warmteregulering of kamerverduistering. 
De bediening gebeurd d.m.v. een eindloze ketting van stijlvol nikkel; een eenvoudige en bovendien kindveilige bediening. De met stof bedekte bovenrail zorgt voor een subtiele en strakke look. 
 

Elegant Wonen

 
Zorgvuldig gekozen stoffen, prachtige stijl en slimme bediening; dat zijn de belangrijkste kenmerken van de Luxaflex® Elegant Wonen lijn. Een keuze uit karakteristieke stoffen, die je huis een bijzonder touch geven. Naast de standaard kettingbediening, kunnen de vouwgordijnen uit deze collectie ook worden voorzien van het eenvoudig te bedienen SmartCord® systeem. Maar wil je de vouwgordijnen kunnen bedienen door middel van een afstandsbediening of zelfs met je smartphone, dan is PowerView® uiteraard beschikbaar!
 
We nodigen je graag uit in onze winkel, om samen de collecties Tijdloos Wonen & Elegant Wonen te bekijken… 
 
 
 

Alle nieuwsitems

1 december 2018Het hele jaar horren!
29 oktober 2018Vouwgordijnen in het nieuw!
6 oktober 2018Najaarsactie; GRATIS Hub Kit 2.0!
21 juli 2018Onze openingstijden...
29 mei 2018Duette Shades collectie in het nieuw!
16 februari 2018Nieuwe Inspiration shop!
14 november 2017Rolgordijnen collectie Reflection
23 september 2017Gratis Hub Kit bij PowerView®
16 september 2017Nieuwe Inspiration Shop komt eraan!
12 juli 2017De ideale combinatie!
Webdesign Haarlem