Verticale Jaloezieën

30 mei 2017
Onlangs is de collectie Verticale jaloezieën geheel in het nieuw gestoken! Verticale jaloezieën blijven uitermate geschikt voor grote raampartijen, zoals schuifpuien en complete gevels die enkel uit ramen bestaan. Daarnaast zijn Verticale jaloezieën veel voorkomend in ongebruikelijke vormen… Een product dat dus zeker niet onderschat mag worden!
 
Verticale Jaloezieën zijn en blijven behalve modieus ook bijzonder functioneel. Deze productgroep is bij uitstek geschikt om grote oppervlakten mee te bekleden en tegelijkertijd de gewenste lichtinval en privacy op een ultieme manier te regelen. Spelen met licht was nog nooit zo leuk! Verticale Jaloezieën zijn verkrijgbaar in stof, aluminium en pvc. Een kort overzicht;
 

Stof: 89, 127 mm


In deze collectie vindt u een rijke keuze aan stoffen en verschillende transparanties, patronen en structuren. Een gewaagd effect ontstaat wanneer een effen kleur gecombineerd wordt met een patroonstof in dezelfde kleur. Het is het proberen waard!
 

Aluminium 70, 89 mm

 
U treft een duurzaam en veerkrachtige lamel die verkrijgbaar is in uiteenlopende kleurcombinaties. De lamellen zijn gemaakt van 98% gerecycled aluminium. Het gebruik van gerecycled aluminium kost slechts 5% van de energie die nodig is voor nieuw materiaal en stoot dus 95% minder CO2-uit. In het collectieboek vindt u meer informatie over de duurzaamheid van onze Verticale Jaloezieën.
 

PVC: 52, 70, 89, 127 mm

 
Nieuw zijn de verschillende prints, waaronder enkele met een zeer natuurlijke uitstraling. Let ook op de mogelijkheden die pvc lamellen bieden op het gebied van perforatie. Ook de combinatie van twee perforatiepatronen in één lamel zijn mogelijk. Ultieme lichtcontrole!
 

Vlamvertragende stoffen

 
Met behulp van het referentienummer op de stalenkaart vindt u snel de corresponderende staal in het Deco-gedeelte van het collectieboek. Afwerking Onze stoffen lamellen van 89 en 127 mm worden standaard uitgevoerd met een stijlvolle bodemplaat en een metalen verbindingsketting. Optioneel is de ingesealde bodemplaat, nu verkrijgbaar op veel meer stoffen dan voorheen. Op het staaletiket ziet u of deze optie mogelijk is. Standaard hebben lamellen van aluminium en pvc geen verbindingsketting.
   
 

Bedieningsvormen

 
Naast de keuze uit de verschillende lamellen, is er uiteraard volop keuze in bedieningsvormen en details als de kleur van de rails. Standaard is deze wit, maar optioneel ook verkrijgbaar in aluminium, zwart of bruin verkrijgbaar. Daarnaast zijn er verschillende manieren van bedienen mogelijk, waarbij de standaard uitvoering de meest bekende is; Een koord om de lamellen te openen en te sluiten, gecombineerd met een ketting om de lamellen te kantelen. Maar inmiddels wordt het gebruiksgemak van het PowerView® systeem steeds meer uitgevonden en deze bedieningsvorm biedt uiteraard een ultiem gebruiksgemak en comfort.
 
De nieuwe collectie is natuurlijk weer overzichtelijk in een prachtige collectiemap geplaatst, die wij graag met u doorlopen…
 

 
 

Alle nieuwsitems

6 maart 2020Horrenactie 2020
13 mei 2019Rolhordeur Sencillo
13 mei 2019Plisséhordeur Volare
12 maart 2019Voorjaarsactie 2019
5 februari 2019Collectie Houten Jaloezieën wordt vernieuwd
1 februari 2019Dit is hét moment voor... Horren!
1 december 2018Het hele jaar horren!
29 oktober 2018Vouwgordijnen in het nieuw!
6 oktober 2018Najaarsactie; GRATIS Hub Kit 2.0!
21 juli 2018Onze openingstijden...
Webdesign Haarlem