Top 3 van opties in 2016

2 januari 2017
Het jaar 2016 is voorbij en dus kunnen we verschillende balansen opmaken. Wij hebben eens gekeken naar de verschillende opties die wij in 2016 het meest voorbij hebben zien komen. Opties die veelal zijn gemaakt om het gebruiksgemak te vergroten, of in andere gevallen de kindveiligheid van een product te garanderen. In het laatste geval zien we duidelijk, dat deze rede twee jaar geleden minder bekend was, dan in 2016 het geval is geweest. De top 3 van opties in 2016 ziet er bij ons als volgt uit:
 
  1. Top down Bottom up. Al meerdere jaren steevast op de eerste plaats. Deze optie biedt de gebruiker volop privacy, maar geeft tegelijkertijd een gevoel van vrijheid. Producten die zijn uitgevoerd met deze optie, kunnen van boven naar beneden worden gesloten, maar ook van onder naar boven. En juist door deze laatstgenoemde manier van sluiten, heeft de gebruiker geen inkijk van buiten, mar wel een raam dat voor een groot deel open is.
  2. SmartCord®. Niet meer weg te denken op Duette® Shades en Plissé Shades, maar inmiddels ook al op meerdere andere producten verkrijgbaar. Het bedieningskoord van een product met SmartCord® rolt automatisch op als deze wordt losgelaten. Bijzonder kindvriendelijk, maar ook nog eens reuze handig. Geen lange koorden meer op de vensterbank of vloer. Deze optie is ook prima te combineren met bijvoorbeeld Top down Bottom up.
  3. LiteRise®. In verschillende varianten, maar allemaal met het zelfde kindvriendelijke eindresultaat. Producten met de optie LiteRise® hebben geen ophaalkoorden- of kettingen meer. De bediening gebeurd d.m.v. een handgreep, of bij een rolgordijn door de onderlat omhoog of omlaag te bewegen. Naast dat het kindvriendelijk is, ook nog eens erg mooi om te zien.    
Opties geven producten vaak net even een iets extra’s. Genoemde opties zijn slechts enkele voorbeelden en dus is er nog veel meer mogelijk. Van de kleinste details als het gaat om koordknopjes, tot volledig elektrische bedieningen die ook met de smartphone of tablet kunnen worden bediend. Het is er allemaal en we kunnen het allemaal in de winkel laten zien. Kom dus vooral eens langs…
 

Alle nieuwsitems

6 maart 2020Horrenactie 2020
13 mei 2019Rolhordeur Sencillo
13 mei 2019Plisséhordeur Volare
12 maart 2019Voorjaarsactie 2019
5 februari 2019Collectie Houten Jaloezieën wordt vernieuwd
1 februari 2019Dit is hét moment voor... Horren!
1 december 2018Het hele jaar horren!
29 oktober 2018Vouwgordijnen in het nieuw!
6 oktober 2018Najaarsactie; GRATIS Hub Kit 2.0!
21 juli 2018Onze openingstijden...
Webdesign Haarlem