PowerView Smartkit actie

8 april 2017

Heerlijk die zon!

 
De zon laat zich steeds vaker van zijn beste kant zien en ondanks dat de warmte aanvoelt als een heerlijke warme deken, levert de zon toch af en toe best wat overlast op.  Geen enkel probleem uiteraard, want met ons assortiment raamdecoratie die wij bieden, is het regelen van meer of minder zonlicht in de woonkamer, een fluitje van een cent. Maar wat als je toevallig niet thuis bent en de zon begint plotseling heerlijk te schijnen …? Meubelstoffen vinden dit meestal niet zo prettig.
 
Dé oplossing heet PowerView®! Deze elektrische bediening voor de meeste soorten raamdecoratie is inmiddels niet meer weg te denken en wordt steeds meer ontdekt. PowerView® is in de meest eenvoudige uitvoering al bijzonder makkelijk in het gebruik, maar wanneer de bediening kan worden geregeld met behulp van de app, zijn de mogelijkheden bijna oneindig!
 
Om gebruik te kunnen maken van de app, is er Smartkit nodig. Een eenvoudig te installeren systeem, die de raamdecoratie via wifi bediend. Makkelijk in gebruik als je thuis bent, maar ook super handig als je juist niet thuis bent, maar de zon wel opeens begint te schijnen! Op ieder gewenst moment en op ieder locatie kan PowerView® worden aangestuurd. Daarnaast is met behulp van de Smartkit ook een bijzonder uitgebreide programmeerfunctie beschikbaar. Hierdoor kunnen op iedere gewenste tijd de rolgordijnen zelf sluiten of openen en lijkt het bijvoorbeeld alsof er altijd iemand thuis is. Ook als jezelf lekker op vakantie bent…
 

Smartkit t.w.v. €298,00 helemaal GRATIS!

 
De Smartkit heeft een meerprijs van €298,00. Maar niet wanneer er in de periode van 13 april t/m 14 mei 2017 een order van tenminste €2500,00 aan PowerView® producten wordt besteld! Dan is de Smartkit helemaal GRATIS!
Zoals aan iedere actie, zijn er ook aan deze actie een aantal spelregels verbonden:
 
  • Van 13 april t/m 14 mei ontvangt u bij een totale orderwaarde van € 2.500,- * aan Luxaflex® PowerView® bediende producten** een Smartkit t.w.v. € 298,- gratis.
  • (*) Bedrag van € 2.500,- is incl. btw en gebaseerd op de tijdens de actieperiode geldende verkoop adviesprijzen voor raamdecoratie en opties van Luxaflex Nederland.
  • (**) Dit zijn: Luxaflex® Plissé Shades, Duette® Shades, Sihouette® Shades, Twist® Shades, Roman Shades en Luxaflex® Rolgordijnen.
 

Alle nieuwsitems

6 maart 2020Horrenactie 2020
13 mei 2019Rolhordeur Sencillo
13 mei 2019Plisséhordeur Volare
12 maart 2019Voorjaarsactie 2019
5 februari 2019Collectie Houten Jaloezieën wordt vernieuwd
1 februari 2019Dit is hét moment voor... Horren!
1 december 2018Het hele jaar horren!
29 oktober 2018Vouwgordijnen in het nieuw!
6 oktober 2018Najaarsactie; GRATIS Hub Kit 2.0!
21 juli 2018Onze openingstijden...
Webdesign Haarlem