Nieuw; PowerView van Luxaflex

23 februari 2016

 

PowerView™ Motorisation

 
Luxaflex Nederland introduceert in april het nieuwe elektrische bedieningssysteem PowerView™Motorisation, waarmee Luxaflex Nederland het automatisch bedienen van raambekleding via je smartphone mogelijk maakt. Met PowerView® Motorisation kan raambekleding worden bediend met de PowerView™ App of met de Pebble Remote. Ook kan door middel van het maken van scenes de raambekleding volledig automatisch bediend worden. Luxaflex Nederland heeft het product voor de eerste keer gepresenteerd op de internationale vakbeurs Intirio en uiteraard zullen wij PowerView™ zo spoedig mogelijk in onze winkel introduceren.
 
PowerView™ Motorisation maakt wonen mooier en makkelijker: dankzij het slimme elektrische systeem worden instellingen automatisch aangepast op de licht- en privacy-behoeften van de gebruiker en zorgt daarmee voor de perfecte ambiance, zowel ‘s middags, ‘s avonds als ‘s nachts.
 

Pebble Remote

 
Het systeem kan zowel worden bediend door middel van de PowerView™ App of met één van de twee verschillende Pebble-bedieningen. De remote biedt een modern alternatief voor de afstandsbediening en geeft de mogelijkheid om tot wel bijzonder veel verschillende raampartijen automatisch te bedienen en in te stellen, zowel individueel, met slechts één druk op de knop. De Scene Controller heeft een geavanceerd scherm waarop de verschillende combinaties van scenes te zien zijn. De Pebble is niet alleen bijzonder gebruiksvriendelijk, maar is ook gewoon echt mooi om te zien. Dit is overigens niet zo heel vreemd; de ontwerpers van Apple (iPhone, iPad) zijn verantwoordelijk voor het eigentijdse ontwerp.
 
 

Personaliseren met de app

 
Naast de Pebble remotes, is PowerView™ Motorisation ook te bedienen met een smartphone of tablet, dankzij de PowerView™ App. Deze app is zo geavanceerd dat na eenmalig instellen de raambekleding zich automatisch aanpast aan het ritme van de gebruiker en zonsopkomst en -ondergang, zelfs als de gebruiker niet thuis is of niet verbonden is met internet. Zo kunnen er per dag en tijdstip andere lichtcombinaties ingesteld worden, zowel voor individuele ramen als gezamenlijk. Dankzij RemoteConnect kan het systeem zelfs worden bediend vanuit het buitenland.
 

Veiligheid, onderhoud en design

 
Behalve de veelzijdige functionaliteit van het systeem, is er ook gedacht aan kindveiligheid en onderhoudsgemak. Dankzij een compacte battery pack achter het product is de hinderlijke stroomtoevoer overbodig.  De Pebble remotes zijn te verkrijgen in zeven verschillende kleuren en zijn door hun eigentijdse vormgeving passend in elk interieur. Het innovatieve product is zeer recent bekroond met de WCMA Award voor Best New Style Concept in de categorie Motorisation.

Alle nieuwsitems

6 maart 2020Horrenactie 2020
13 mei 2019Rolhordeur Sencillo
13 mei 2019Plisséhordeur Volare
12 maart 2019Voorjaarsactie 2019
5 februari 2019Collectie Houten Jaloezieën wordt vernieuwd
1 februari 2019Dit is hét moment voor... Horren!
1 december 2018Het hele jaar horren!
29 oktober 2018Vouwgordijnen in het nieuw!
6 oktober 2018Najaarsactie; GRATIS Hub Kit 2.0!
21 juli 2018Onze openingstijden...
Webdesign Haarlem