Nieuwe collectie Houten jaloezieën

19 mei 2016

 

Luxaflex® introduceert artistieke houten jaloezieën

 

Dit jaar is Jungle Fever dé trend: In menig interieur zijn patronen van bladeren, hout en insecten, maar ook veel planten, aardse tinten en natuurlijke materialen te vinden. Luxaflex® speelt hierop in een nieuwe collectie houten jaloezieën, voor zowel de trendy huisinrichting als voor liefhebbers van een klassiek interieur die openstaan voor een nieuwe twist.

Lamellen met extra voelbare structuur... ... voor een bijzonder natuurlijke uitstraling.

 

Shine, splash en art

 

Traditionele houten jaloezieën worden nog verder verfijnd met de nieuwe afwerkingen Shine, Splash en Art. Deze nieuwe afwerkingen zijn subtiele wijzigingen die een compleet andere uitstraling kunnen geven aan je interieur wanneer het zonlicht erdoorheen schijnt. Shine lamellen zijn voorzien van een sterke glanslaag en geven het interieur een luxueuze uitstraling. Splash lamellen geven dankzij een willekeurig patroon van verfspatten juist een speels en licht effect. De Art lamellen zijn handgeverfd en hebben een opvallend en artistiek kleurverloop. Zo zijn er bijvoorbeeld 'dip-dye'- varianten waarbij de bovenste helft van de latten witgelakt zijn en de onderste helft de ruwe houtkleur behouden.

Splash, spatten in een willekeurige... ... volgorde, voor een speels effect.

 

Bredere latten: rust en luxe

 

Alle lamellen zijn nu ook beschikbaar in de bredere variant vanin de 50 en 70 millimeter variant, zodat voor raampartijen tot wel drie meter breed kunnen worden overbrugd. Alle jaloezieën zijn leverbaar met een mono-commando kettingbediening, die zorgt voor een lichte hantering bediening, ook bij van grotere oppervlakken.

Art, handgeverfde lamellen... ... met opvallend kleurverloop.

 

Kom de nieuwe collectie bij ons bekijken

 

Uiteraard is de volledige collectie bij ons te zien. Neemt u een globale afmeting mee, dan werken we graag een vrijblijvende offerte voor uw uit. En eenmaal besloten welke uitvoering het moet gaan worden; wij meten alles nauwkeurig na en monteren uw nieuwe houten jaloezieën uiteraard vakkundig én zonder extra kosten!


Alle nieuwsitems

6 maart 2020Horrenactie 2020
13 mei 2019Rolhordeur Sencillo
13 mei 2019Plisséhordeur Volare
12 maart 2019Voorjaarsactie 2019
5 februari 2019Collectie Houten Jaloezieën wordt vernieuwd
1 februari 2019Dit is hét moment voor... Horren!
1 december 2018Het hele jaar horren!
29 oktober 2018Vouwgordijnen in het nieuw!
6 oktober 2018Najaarsactie; GRATIS Hub Kit 2.0!
21 juli 2018Onze openingstijden...
Webdesign Haarlem