Nieuwbouw: Wonen aan het Twiske!

22 februari 2014

Wonen aan het Twiske

 
Binnenkort is de Zaanstreek weer een pracht van een nieuwbouwwijk rijker; Wonen aan het Twiske! Bent U één van de gelukkigen en heeft U dus een woning of een kavel weten te bemachtigen, dan is het aftellen ongetwijfeld begonnen…
Een prachtige nieuwe woning, waarbij de achtertuin waarschijnlijk direct grenst aan het recreatiegebied Het Twiske. Voor velen een droom, voor U een werkelijkheid!
 

Alles lekker nieuw

 
Bij zo’n nieuwe woning, horen doorgaans ook allemaal nieuwe spullen… Een nieuwe keuken, nieuwe vloeren, nieuwe kasten... en nieuwe raamdecoratie! Wij van luxaflexdealerzaanstad heten U van harte welkom in onze winkel in Krommenie, om U mee te nemen in het bijzondere assortiment raamdecoratie van Luxaflex®. Alle raamdecoratie wordt altijd keurig netjes ingemeten, perfect op maat geleverd en uiteraard snel en vakkundig gemonteerd. Het inmeten én monteren is bij ons altijd GRATIS!
 
Uiteraard vindt U bij ons ook een bijzonder uitgebreid assortiment insectenhorren. En net als bij de raamdecoratie; altijd GRATIS ingemeten én GRATIS gemonteerd!
 

De eerste offerte

 
Inmiddels hebben we van meerdere woningen de tekeningen mogen bekijken. Wilt U langskomen voor een geheel vrijblijvende offerte op maat, dan is het toch prettig om uw eigen tekening mee te nemen. Zelfs in het allereerste gesprek kunnen we doorgaans een exacte en uiteraard vlijmscherpe offerte voor U uitwerken.
 
U bent van harte welkom!
 
Voor meer informatie over wonen aan het Twiske, lees hier verder.
Voor meer informatie over ons assortiment op maat gemaakte Schuifwanden en kastinterieurs, lees hier verder.
 

Alle nieuwsitems

6 maart 2020Horrenactie 2020
13 mei 2019Rolhordeur Sencillo
13 mei 2019Plisséhordeur Volare
12 maart 2019Voorjaarsactie 2019
5 februari 2019Collectie Houten Jaloezieën wordt vernieuwd
1 februari 2019Dit is hét moment voor... Horren!
1 december 2018Het hele jaar horren!
29 oktober 2018Vouwgordijnen in het nieuw!
6 oktober 2018Najaarsactie; GRATIS Hub Kit 2.0!
21 juli 2018Onze openingstijden...
Webdesign Haarlem