Luxaflexdealer Zaanstad sponsort Lycurgus

24 september 2016
 

Een mooie mogelijkheid om een groeiende vereniging te helpen!

 
Vol trots kunnen we melden dat Luxaflexdealer Zaanstad, de binnenzonwering van het fantastische sportcomplex van Atletiek Vereniging Lycurgus zal gaan verzorgen. Het nieuwe complex, dat overigens op zaterdag 1 oktober 2016 officieel zal worden geopend, is gevestigd op de Omzoom in Assendelft. Naast Lycurgus, hebben ook Korfbalverening Furore en Honkbalvereniging Cromtigers hun nieuwe onderkomen op de Omzoom.
 
Lycurgus is al vele jaren een zeer gewaardeerde klant van BEKU Krommenie (Luxaflexdealer Zaanstad is een onderdeel van BEKU Krommenie). Het nieuwe onderkomen van de meer dan 1000 leden tellende atletiekvereniging was voor BEKU de aanleiding, om de banden wat verder aan te halen. “Uiteraard proberen wij sportverenigingen daar waar mogelijk te ondersteunen. Dit geldt overigens niet alleen voor Lycurgus. Het is natuurlijk vrij eenvoudig om een sportclub te sponsoren door een advertentie in een clubblad te plaatsen, maar in het geval er heel veel moet worden geïnvesteerd vanwege een nieuwe accommodatie, dan kunnen we onze bijdrage op een hele andere manier leveren.”
 

Contacten in het voorjaar gelegd

 
Afgelopen voorjaar is er contact met Lycurgus gezocht. “We hebben een voorstel neergelegd, voor de levering én uiteraard de montage van Luxaflex® raamdecoratie. Het hele complex heeft bijzonder veel ramen en als we ergens goed in kunnen helpen, dan is het wel de aankleding van deze ramen!”
 
De keuze is uiteindelijk gevallen op verticale jaloezieën, ook wel lamellen genoemd. Er is uiteraard goed gekeken naar de functionaliteit van de producten; “Met verticale jaloezieën is het licht eenvoudig te regelen. Door de lamellen te kantelen kan direct zonlicht worden tegen gehouden, maar wel op een manier dat er nog wel naar buiten gekeken kan worden. Daarnaast is de gekozen stof goed reinigbaar én, ook niet geheel onbelangrijk, zorgen de stoffen lamellen voor een betere akoestiek. De eerste optie was een aluminium lamel, maar hier zijn we uiteindelijk toch vanaf gestapt. Met deze lamellen zou de ruimte eerder holler gaan klinken, dan dat we het hol klinken tegen zouden gaan.”
 

Oplevering; tweede deel oktober

 
BEKU is als Luxaflexdealerzaanstad bijzonder blij met de mogelijkheid om Lycurgus op deze wijze te sponsoren. Het resultaat zal in het tweede deel van oktober te bewonderen zijn.

Alle nieuwsitems

6 maart 2020Horrenactie 2020
13 mei 2019Rolhordeur Sencillo
13 mei 2019Plisséhordeur Volare
12 maart 2019Voorjaarsactie 2019
5 februari 2019Collectie Houten Jaloezieën wordt vernieuwd
1 februari 2019Dit is hét moment voor... Horren!
1 december 2018Het hele jaar horren!
29 oktober 2018Vouwgordijnen in het nieuw!
6 oktober 2018Najaarsactie; GRATIS Hub Kit 2.0!
21 juli 2018Onze openingstijden...
Webdesign Haarlem