Bond... Jeroen Bond!

5 november 2015

 

James Bond...? Wij hebben Jeroen Bond!

 
Op dit moment breekt de nieuwste James Bond film (Spectre), wereldwijd alle records in de bioscopen. James Bond staat o.a. bekend om de steeds weer unieke en vernuftige nieuwtjes. Futuristisch en eigenlijk altijd onbereikbaar voor ‘de normale mens’. En hoewel het werkelijk niets met elkaar te maken heeft, ontstond vlak na de première van Spectre toch een leuk idee…
 
Ons assortiment raamdecoratie is continu aan verandering onderhevig. Veranderingen die deels door de trend van dit moment wordt bepaald, maar zeker toch ook door andere invloeden. Denk hierbij bijvoorbeeld ook aan het milieu; Van het milieubewust produceren, tot aan het scheiden van het afval als alles is afgerond. Tegelijkertijd werken onze fabrikanten en wij zelf op een maatschappelijk verantwoorde manier en proberen mensen die het nodig hebben te ondersteunen. Project Malawi is hiervan een prachtig voorbeeld!
 

Waarom James Bond?

 
Het idee van onze poster is toevallig ontstaan en is uiteraard enkel en alleen een grap. Vlak voor de première van de nieuwste James Bond, arriveerde onze nieuwste aanwinst voor de montage van al het mooist dat wij verkopen. We streven er op alle fronten namelijk naar, om u te ontzorgen. Dit deden we al door alles altijd nauwkeurig in te komen meten. We rijden voor in een speciale Luxaflex®-bus, waarin alle collecties beschikbaar zijn. Uiteindelijk komen we alles netjes bij u thuis monteren en nemen we alle verpakkingsmaterialen weer mee terug, zodat u hier geen omkijken naar heeft. Her en der wat boorgruis was doorgaans het enige wat ons bezoekje verklapte, tenzij wij uiteraard een stofzuiger tot onze beschikking hadden. Het werkte weliswaar niet zo handig, maar we deden het graag!

 

Stofvrij werken = ook ontzorgen!

 
Sinds kort hebben we de beschikking over een ‘James Bond-achtige’ nieuwe machine; een pneumatische boorhamer op een accu, waarbij een volwaardige stofzuiger is ingebouwd. En zo werken we automatisch nóg weer een stapje netter. En zeg nu zelf; Jeroen lijkt toch net echt James Bond…?
 

Extra voordeel tot en met 30 november 2015

 
De luxe bedieningsvormen SmardsCord®, LiteRise® en PowerRise® zijn inmiddels niet meer weg te denken uit het assortiment van Luxaflex® Bedieningsvormen die vooral gemak bieden, maar die normaal gesproken wel een meerprijs hebben. Normaal gesproken…
Tot en met 30 november leveren en monteren alle genoemde bedieningsvormen namelijk helemaal GRATIS! En dat kan een voordeel van maar liefst €179,00 per product opleveren. We helpen u graag verder in onze winkel!  
 

Alle nieuwsitems

6 maart 2020Horrenactie 2020
13 mei 2019Rolhordeur Sencillo
13 mei 2019Plisséhordeur Volare
12 maart 2019Voorjaarsactie 2019
5 februari 2019Collectie Houten Jaloezieën wordt vernieuwd
1 februari 2019Dit is hét moment voor... Horren!
1 december 2018Het hele jaar horren!
29 oktober 2018Vouwgordijnen in het nieuw!
6 oktober 2018Najaarsactie; GRATIS Hub Kit 2.0!
21 juli 2018Onze openingstijden...
Webdesign Haarlem