De verschillende bedieningsvormen...

28 november 2014

Unieke producten verdienen unieke opties.


Dat 2014 een belangrijk jaar zou gaan worden, dat was eigenlijk in januari al bekend. Want met de nieuwe collecties van zowel de Duette® Shades, als ook van de Plissé Shades in het vooruitzicht, was direct al duidelijk, dat er heel wat te gebeuren stond…
Het voorjaar was overduidelijk drukker door de nieuwe Duette® Shades. Meer en mooiere stoffen en kleuren, meer tunnelbreedtes en, misschien wel één van de belangrijkste veranderingen; de introductie van de nieuwe bedieningsoptie LiteRise® en de definitieve doorbraak van SmardCord®.
 
Vervolgens werden we in oktober toch nog verrast, doordat de nieuwe collectie Plissé Shades zich eerder aandiende. Ook hierin de introductie van LiteRise® en een ongekend mooie collectie nieuwe stoffen. Naast de bestaande 20mm brede plooi, is ook de 32mm plooi aan het assortiment toegevoegd en ook deze is een doorslaand succes. Maar ook bij de Silhouette® Shades is er een flinke toename in de gebruikte opties zichtbaar; PowerRise® en UltraLift™ niet meer weg te denken...
 

SmardCord® en UltraLift™

 
Luxaflex® SmartCord® en UltraLift™ zijn revolutionaire en gepatenteerde koordbedieningssystemen. Deze systemen hebben een intrekbaar koord met een constante lengte waarmee de raambekleding moeiteloos kan worden bediend. Bij het SmartCord® systeem hoeft u bovendien slechts kort aan het koord te trekken om de raambekleding automatisch naar de gewenste positie te laten zakken.
 

LiteRise®

 
Koorden zijn niet meer nodig met het unieke LiteRise®-systeem. Beweeg met uw hand via de onderlat de raamdecoratie moeiteloos omhoog en omlaag. LiteRise® is bijzonder veilig en biedt tegelijkertijd extra gebruikscomfort en een aantrekkelijke strakke vormgeving.
 

PowerRise® en elektrische bediening
 

Veel Luxaflex® producten zijn ook leverbaar met een elektrisch bediening. Hiermee is het product met één druk op een knop te bedienen. Met een afstandsbediening of wandschakelaar zijn trekkoorden overbodig. Daarmee wordt zowel het gebruiksgemak als de veiligheid in huis aanzienlijk verbeterd. Er is keuze uit een 24 volt motor of een accu (batterij) motor.

Alle nieuwsitems

6 maart 2020Horrenactie 2020
13 mei 2019Rolhordeur Sencillo
13 mei 2019Plisséhordeur Volare
12 maart 2019Voorjaarsactie 2019
5 februari 2019Collectie Houten Jaloezieën wordt vernieuwd
1 februari 2019Dit is hét moment voor... Horren!
1 december 2018Het hele jaar horren!
29 oktober 2018Vouwgordijnen in het nieuw!
6 oktober 2018Najaarsactie; GRATIS Hub Kit 2.0!
21 juli 2018Onze openingstijden...
Webdesign Haarlem