Reviews

 

We leggen de lat graag zo hoog mogelijk

 
Omdat we service erg serieus nemen, informeren we graag achteraf bij onze klanten naar de wijze waarop zij de aanschaf van een Luxaflex® product hebben ervaren. Van het allereerste gesprek in de winkel, tot en met de uitleg over het product, nadat deze thuis is geïnstalleerd. Op deze manier leggen we de lat voor onszelf hoog, maar dat is iets wat juist graag zelf willen. Hieronder leest u reviews (beoordelingen) die onze klanten op google hebben geschreven…
 
November 2018
 
Len van der Hoeven*****
Vakkundig advies. Uitstekende service en zorg.
 
Oktober 2018
 
Linda L*****
Door de goede revieuws op internet bij dit bedrijf gekomen. We zijn prettig geholpen bij het maken van een keuze voor raamdecoratie. De Duette Shades van Luxaflex zijn prachtig en netjes opgehangen, ook zijn wij zeer tevreden over de rolhor. Zeer vriendelijk en vakkundig personeel. Dit bedrijf krijgt van ons een dikke 10!
 
Juli 2018
 
UrDa Deble*****
Uitstekende service zoals we dat al jaar en dag gewend zijn van deze jongens !! Net in ons nieuwe huis mooie luxaflex horren laten plaatsen....ziet er weer mooi en strak uit !
 
Juni 2018
 
Jenny Elsing*****
Goede informatie, vakkundig en vriendelijk, goede service
 
Mei 2018

Willem de Gooijer*****
Goed advies over de zonwering, aardige mensen. Enkele dagen later werden de lamellen volgens afspraak door een echte vakman snel en netjes aangebracht. Wat mij betreft is BEKU Krommenie een aanrader!
 
Augustus 2017
 
Jan van der Veen *****
Een zeer goede informatie en advies. En ook een zeer goede plaatsing van de luxaflex.
 
Juli 2017
 
Nina van der Louw *****
De service is prima. De uitvoering nog beter. De klantervaring is geweldig. We zijn zeer tevreden.
 
Toon Franse *****
Goede advisering, heldere afspraken én afspraak is afspraak! Installatie van zonwering en horren prima uitgevoerd! We zijn heel tevreden over BEKU.
 
Erik Janssen *****
Prima bedrijf super service en aardig en professioneel personeel !
 
Juni 2017
 
Pieter Bal *****
Al bij het 1e contact kregen we een goed en warm gevoel , de energie en tijd die in het helpen en adviseren wordt besteed gaf voor ons aanleiding om met deze firma verder te gaan en onze bestelling bij hun te plaatsen.
 
Februari 2017
 
Marit Rijks *****
Afgelopen week een probleem met mijn duettes. Zoals altijd kreeg ik snel een reactie op mijn mail, dachten ze mee en werden er meerdere oplossingen geboden. Daarna is het probleem snel en professioneel verholpen. Eigenlijk zoals altijd. Bedankt Beku krommenie!  Top
 
 
December 2016
 
Jaco Knegt ****
Goede en gedegen voorlichting, vakwerk geleverd voor solide prijs/kwaliteit
 
November 2016
 
Saskia de Vries *****
Vakkundige vriendelijke mensen, die proberen om voor alles een oplossing te vinden en daarin komen ze heel ver!..Bedankt voor jullie hulp bij onze kast (hij is fantastisch), de horren ( muggen durven er niet eens naar te kijken, zo mooi :) ) en raamdecoratie (jaloerse buren,dat weet ik zeker :) )
 
Hannie Reijinga *****
Prima!
 
Erika Rijkhoff *****
Heel tevreden over Beku goed advies, vriendelijk personeel, houd zich aan de afspraken, super netjes geplaatst
Zou een ander ook aan raden om hier naar toe te gaan.TOP!!
 
Mark Meijer *****
Prima adres om zonwering te bestellen. Enthousiaste mensen die weten wat ze verkopen en goed luisteren naar de wensen. Van het plaatsen van de order tot en met de montage is uitstekend verlopen.
 
Oktober 2016
Frans Schüssler *****
Onze ervaring met Beku-Krommenie is uitstekend bevallen. De service is optimaal en zeer klantgericht. De snelheid en volledigheid waarmee aan de wensen zijn tegemoetgekomen is tot onze volle tevredenheid. Er loopt nog een order en wij zullen in de toekomst zeker Beku-Krommenie aan onze achterban recommanderen. Het product (Luxaflex) heeft naar onze ervaring een hele lange levensduur (reeds de jaren 1960).
 
September 2016
Tom Pot *****
Prima voorlichting over horren voor draaikiepramen, snel opgemeten en keurig geïnstalleerd.
 
Mei 2016
Ruud Oosthuizen *****
Goed en vakkundig geadviseerd en geholpen in de winkel en vervolgens alles snel geleverd en gemonteerd!. Grote klasse en een prachtig resultaat.
 
Marco Visser ****
Goede en snelle service met een goede prijs-kwaliteit verhouding.
 
Februari 2016
Stef van Helvoort *****
Bij "de Beku" jaloezieën uitgezocht. Op maat gemaakt. Kregen goed advies en dito duidelijkheid over prijs, inmeten en ophangen. Ook het inmeten en 't ophangen gebeurde met zorg, in overleg en uiterst vakbekwaam. Wij komen al jaren bij de Beku. En dat is niet voor niks. Klantvriendelijk, goede service, prettige communicatie.
Een aanrader!
 
Peter Carbaat *****
Uitzoeken rolgordijnen prima hulp daarbij!! Plaatsen rolgordijnen snel en netjes wij komen al jaren bij de BEKU en zeker vanwege hun goede service!!
 
Yvonne Zwart *****
Onlangs is er in ons appartement Luxaflex zonwering geplaatst in de logeerkamer met een venster zonder openslaande ramen en een lichtkoepel. We zijn erg tevreden over de voorlichting en het advies over hoe we deze kamer 's zomers koel kunnen houden. We hebben gekozen voor Duette Shade met een lite-rise bediening. De installatie verliep snel en probleemloos;  het ziet er erg mooi en afgewerkt uit. Laat die hittegolf maar komen!

Alle nieuwsitems

1 december 2018Het hele jaar horren!
29 oktober 2018Vouwgordijnen in het nieuw!
6 oktober 2018Najaarsactie; GRATIS Hub Kit 2.0!
21 juli 2018Onze openingstijden...
29 mei 2018Duette Shades collectie in het nieuw!
16 februari 2018Nieuwe Inspiration shop!
14 november 2017Rolgordijnen collectie Reflection
23 september 2017Gratis Hub Kit bij PowerView®
16 september 2017Nieuwe Inspiration Shop komt eraan!
12 juli 2017De ideale combinatie!
Webdesign Haarlem