Ruime showroom

 
U vindt onze ruime showroom aan de Heiligeweg 75 in Krommenie. We heten u hier van harte welkom in onze ‘Inspiration shop’. Aangezien de winkel 6 dagen per week geopend is, kunt u op ieder moment van de dag binnenlopen. Mocht u liever een afspraak maken, zodat we er beiden zeker van zijn dat er iemand tot uw beschikking staat, dan is dit uiteraard ook goed mogelijk.
   

Alle Luxaflex® producten zijn aanwezig...

 
In de Inspiration shop zijn alle Luxaflex® producten natuurlijk aanwezig. Net als de vele verschillende opties, zodat u deze ook echt kunt bekijken én gebruiken. Op deze manier kunt u veel beter beslissen of bepaalde opties wel aantrekkelijk voor u zijn, of juist niet. Geen verrassingen achteraf dus. Uiteraard beschikken we ook over alle collectieboeken. We lopen de verschillende mogelijkheden graag met u door en adviseren u over de verschillende kwaliteiten en over eventuele extra’s, waarmee bepaalde producten heel specifieke eigenschappen krijgen. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan Dustblock®; een unieke en geheel onzichtbare coating. Antistatisch, vocht- en vuilwerend en bijzonder makkelijk reinigbaar.
   

Altijd eerst een vrijblijvende prijsopgave

 
Wanneer u de keuze op een bepaald product heeft laten vallen, dan kunnen wij met een globale afmeting een prijsopgave doen. Bij deze globale afmeting komt het niet op een centimeter aan en de prijsopgave is enkel en alleen bedoeld om een richtprijs van het betreffende product te geven. Uiteindelijk komen wij altijd uw ramen nauwkeurig inmeten en hebben dan ook altijd alle collectieboeken bij ons. We kijken dus ook ter plaatse nog even of de gekozen kleuren écht de beste zijn…

 

 

Alle nieuwsitems

6 maart 2020Horrenactie 2020
13 mei 2019Rolhordeur Sencillo
13 mei 2019Plisséhordeur Volare
12 maart 2019Voorjaarsactie 2019
5 februari 2019Collectie Houten Jaloezieën wordt vernieuwd
1 februari 2019Dit is hét moment voor... Horren!
1 december 2018Het hele jaar horren!
29 oktober 2018Vouwgordijnen in het nieuw!
6 oktober 2018Najaarsactie; GRATIS Hub Kit 2.0!
21 juli 2018Onze openingstijden...
Webdesign Haarlem