Advies & Service

Het begint met gedegen Advies

 
Een assortiment zo groot als Luxaflex® deze biedt, vraagt om ervaren medewerkers. Mensen die weten waarover zij praten. Deze ervaring wordt deels opgedaan door deel te nemen aan de verschillende trainingen die vanuit Luxaflex® worden gehouden. Maar ervaring opgedaan door trainingen is niet voldoende; de meeste ervaring wordt namelijk opgedaan, door er mee te werken. In Krommenie ‘leunen’ we inmiddels op ruim 19 jaar ervaring in de leveringen en de montage van het hele assortiment van Luxaflex®.
 
In onze Inspiration Shop mag U een gedegen advies verwachten. Dit is altijd van iemand die ook het inmeten of monteren doet of heeft gedaan. We kunnen U dus optimaal adviseren over de beste, mooiste of meest praktische oplossingen…
Toch is het op afstand moeilijk een écht passend advies te geven. In de Inspiration Shop kunnen we alle producten in alle denkbare uitvoering tonen. U kunt ermee ‘werken’ en we kunnen de verschillende effecten laten zien, van bijvoorbeeld lichtdoorlatende of transparante stoffen. Maar welk product nu echt het beste toepasbaar is voor uw situatie, dat kunnen we het allerbeste bij U thuis beoordelen. Alleen thuis hebben we niet alle collectieboeken, die we in de winkel wel hebben staan, zult u wellicht denken… En dat is niet helemaal waar!
 

We rijden bij U voor met het complete assortiment van Luxaflex®

 
Dát is nou net één van de belangrijke verschillen waarin wij net even anders zijn dan onze collega's; tijdens het (vrijblijvend) inmeten van uw ramen, hebben wij alle collecties helemaal compleet mee! We bepalen dus samen met U de beste kleur- en productcombinaties en wel bij U thuis! In onze spiksplinternieuwe 'Luxaflex-bus', hebben we alles voor hande en doorlopen we graag alle mogelijkheden... ter plaatse!
 

Van offerte tot opdracht

 
Als we de exacte maten hebben opgenomen, verzorgen wij een keurige en overzichtelijk offerte. Uiteraard is een offerte altijd 100% vrijblijvend! Tijdens het doornemen van de offerte, lopen we alle details nogmaals samen door. Kloppen de kleurnummers, hebben we de juiste opties toegevoegd? Pas als alles klopt, kan de offerte worden omgezet in een order. Dit doet U simpel door de offerte te ondertekenen. U betaalt niets aan en loopt dus geen enkel risico…
Normaal gesproken bedraagt de levertijd van Luxaflex® producten ongeveer 2-3 weken. Zodra wij uw order compleet hebben, nemen wij contact met U op voor een plaatsingsdatum. We passen ons hierin uiteraard zo goed mogelijk aan uw tijden aan. Is de montage voltooid en is alles naar wens… dan kunt U bij de monteur met pin betalen. Ook hierin dus geen enkel risico.
 

 

Alle nieuwsitems

6 maart 2020Horrenactie 2020
13 mei 2019Rolhordeur Sencillo
13 mei 2019Plisséhordeur Volare
12 maart 2019Voorjaarsactie 2019
5 februari 2019Collectie Houten Jaloezieën wordt vernieuwd
1 februari 2019Dit is hét moment voor... Horren!
1 december 2018Het hele jaar horren!
29 oktober 2018Vouwgordijnen in het nieuw!
6 oktober 2018Najaarsactie; GRATIS Hub Kit 2.0!
21 juli 2018Onze openingstijden...
Webdesign Haarlem